Közlemény a COVID-19 Koronavírussal kapcsolatban

 

Tisztelt Vevőink,

Mi a Hitachi Medical Systems Hungary Kft.-nél szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy maximálisan elkötelezettek vagyunk Önök és CT, ultrahang vagy MRI vizsgálatokra váró betegeik iránt. Azonban embereink és vevőink biztonsága és jólléte elsőszámú prioritásunkká vált és körültekintéssel kell egyensúlyoznunk elkötelezettségünk és a COVID-19 által okozott egészségügyi kockázatok között. Emiatt teszünk alaposan végiggondolt lépéseket közösségünk biztonsága érdekében, miközben folyamatosan figyeljük az állandóan változó helyzetet – és akkor megtesszük a legmegfelelőbb lépést.

A fentieket tekintetbe véve, az alábbi intézkedéseket hozzuk.

Embereink és vevőink védelme
Személyes kapcsolattartás a vevőkkel:

  • További értesítésig elhalasztjuk a megelőző karbantartási szervizelési munkálatokat.
  • Korlátozzuk szerviz mérnökeink és applikációs specialistáink helyszíni látogatását – de országos ügyfélszolgálati segélyvonalon elérhetővé tesszük szolgáltatásunkat, hogy továbbra is a tőlünk telhető legjobb támogatást nyújtsuk Önöknek.
  • Biztosítjuk Önöket arról, hogy amennyiben szerviz csapatunk kiszáll a helyszínre, akkor kollégáink átfogó higiéniai előírásokat követnek és szigorúan betartják a kórházi higiéniai előírásokat.

Alkalmazottaink megfertőződési kockázatának csökkentése érdekében már bevezettük az alkalmazotti higiénia jó gyakorlatát, így Önök nyugodtak lehetnek afelől, hogy amennyiben egyik emberünk személyes kontaktusba lép Önnel, mint Vevőnkkel, mi már megtettük valamennyi szükséges lépést a vírussal szembeni kitettségünk korlátozásáért.

Együttműködés a közegészségügyi hatóságokkal

Szorosan követjük a World Health Organization (Egészségügyi Világszervezet) COVID-19 vírussal kapcsolatos legfrissebb híreit és új intézkedéseket hozunk amennyiben szükséges, és továbbra is követjük a közegészségügyi szakemberek és kormányzati ügynökségek útmutatását.

Elkötelezettségünk az Önök mint vevőink – és betegeik felé

Tudjuk, hogy berendezéseink és szerviz szolgáltatásunk kulcsszerepet játszanak a betegek diagnosztizálásában (és végső soron kezelésében). Tehát ahol nem tudunk személyesen jelen lenni, akkor távolról fogjuk Önöket támogatni.

Szerviz telefonszámunk:
Juhász Péter szervizvezető és applikációs specialista: 06-20-559-6024
Asztalos Tamás szervizmérnök: 06-20-314-4462

Nagyrabecsülésünket szeretnénk kifejezni Önök, egészségügyi szakemberek munkája iránt – az Önök folyamatos erőfeszítése, a frontvonalon végzett munkája a koronavírus ellen folytatott harcban - csodálatra méltó. Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy mi is megtesszük a magunk részét az Önök és betegeik biztonsága és jólléte érdekében.

Köszönjük kitartó hűségüket. Amennyiben bármilyen kérdésük felmerül, kérjük lépjenek velünk kapcsolatba.

Tisztelettel:

Széles Joszef
ügyvezetö igazgató
Hitachi Medical Systems Kft.

Hello! We're happy that you want to talk! Let us know some details and we'll get in touch.

Here is a reCAPTCHA.
Find further information in our Cookie Policy
.

Learn more and load reCAPTCHA
let's talk

Here is a Google reCAPTCHA embedded. With clicking on „Accept“ you will load the reCAPTCHA and accept the data processing agreement of Google. A third-party-cookie will be set and personal data can be transmitted to Google. This agreement is valid for your whole stay on hitachi-medical-systems.eu.

Accept
Cancel